Thursday, July 31

Links to this post


31 Julai 2008, 2.00 ptg
............................................

hari ni ade 3p snap-a-job kat pwtc...kire macam walk-n interview laa..
aku ngn dak2 umah aku, mal, esan, tokey, amer, pokcik n din(dtg dri melake) try2la nk cube nasib kunun2nye...sampai2, sket giler jer company tuh...tp student ramai giler...so, tang mane interviewnye pn aku xtau... then ktor terjumpe eya, diela, aina n yatie....

borak2 punye borak ktorg pn plan nk pegi tgk weyang kt klcc...
cite the mummy, xde la best sgt pn...pastu, ktorg melepak jelah kat situ sambil2 borak2...



ni ar dressed up aku time nk interview 'kunun2'...last2 mengular je la..cuti dah dpt, so xyahla sia2kn...btol x kawan2??


ni time bergamba beramai2...aina ngn tokey jer xde k situ..


cari kutu??


klcc time pkl 5.30 ptg...pastu, ktorg ajakla semut lepak2 kat park..diekn praktikal kat klcc tingkat 11 jer...


tibe2 ade anak tourist mane ntah dok men nyorok2 belakang tiang ngn ktorg...comey giler budak nih...


bagus gile budak nih...senyum jer, salam cium tangan, siap cium2 pipi lagi...pipi semut la tp...pipi bdk2 nih xde punyer...huhuu

well, gambar kenangan ngn budak kicik nih....name pn ktorg xtau ape...parent dier ade jer yg tgh duduk kat belakang tuh (yg gemuk n berpurdah)

ape2 pn syiok jgk mengular nih sambil sambil lepak ngn member2...
aku nk chiaw dulu...len kali la post, k challo





Monday, July 28

Links to this post



haha...lame dah aku x update blog...skrg ni tgh praktikal, ni pon baru sempat nk post...skrg nih dah 3 minggu aku praktikal...tp still lagi rilex n xde keje sgt...dahla hari2 bosan xde keje, melepek hisap rokok je lah...kadang2 dapat ar lari2 kuar g pwtc ke, putrajaya ke, utk wat maintenance kat site....

dok kat sini mmg bosan giler....nasib baek aku beli mp3 player Philips GoGear 2Gb...tulah peneman aku time borink...pc aku xbawak coz bkn ade mase sgt pon nk men2 game nih...blk keje, lepas mkn tros tido...

klah...len kali la aku post lagi....chiaw

lepak ngn en. othman kat pwtc....

ngan dak2 GIS devision company aku..

lunch ngn ali g...mmg mengular jelah ktorg nih...hakhak