14 jun & 15 jun 2008....
dak2 skola adekn 5 years after school punye gathering.....

best beb wat gathering....
dapat jumpe member2 skola yg lame xjumpe...
rate2 sumenye xpenah jumpe lepas 5 tahun....

gathering yg ktorang buat kat banglo TM port dickson..
murah jer banglo tu dalam rm250 satu banglo n sewa 2 banglo..

gathering tu budak laki je ramai...dak pompuan ade dlm 5 org jer...
apela susah sgt dak pompuan skola aku nih klo nk g gath...

ok gath aku bermula pada hari sabtu...
ktorang gerak ke pd sabtu tghari...aku g tumpang dyba jer...
save sket duit minyak...tu pon lom bayar lagi...huhuu

check in kat banglo tuh pukul 3.00 ptg,
pas check in, dak2 aku sume g mandi laut..huhu
laut kat situ stylo la gak...xkotor n xramai org...


gamba atas nih aku ngn yoy nk panaskn badan sambil isap rokok...
ade gak yoy bercerita sumthing yg privacy kat aku...huhuhu shhhhhhhh.


haha mandi laut petang2....best beb...aku ade kat blakang2 tuh...xnmpk la plak...
aku kat air nih dari pkl 3 sampai pkl 6.30ptg..sampai itam muke aku...ceettt


tu die mr.nizam n mrs. nizam tgh masak mee utk ktorang mlm tuh..
patut ler masin semacam, masak sambil bercinta..hakhakahkahkaak


ni plak tukang masak ayam time barbeku mlm tuh...dari kiri, chenas,
belon, kitol, padil ngn atonj...sedap beb dorg masak...xterkate rasenye camne..


ni plak golongn yg berborak2 panjang sambil bercerita tentang kisah silam..
teringat blk kisah lame rase manis je beb...xkn lupe la kenangan kat skola dulu2..

dalam gamba2 nih mesti korang xnmpk aku kn...hakhak sebenarnye malam tu
aku ade mission ngn capek n dugong iaitu menyelamatkn kaum2 yg tersesat
n yg xsampai2 kat gath nih....penat ktorang cari dorg nih satu pd...sesat ntah kat mane2...

nilah die golongan yg tersesat jalan tuh...nasib baek ktorang selamatkn...
dorang ni mane xsesat...bawak kete sambil bercinta...tulah susahnye klo couple
satu skola...g gath pon leh berdating2...sape lagi klo bukan kude n zatul si redmerah..
dari kiri name die mat mod, sisal, aku, zatul, kude, capek n our savier dugong perasan chinese look....hakhak actually gf dugong nih name die adliah...kawan ujie panda...
ko kenal x si adliah tu ujie???

ni kat ruang tamu banglo TM tuh...xde pape nk wat time nih sebab sume dah penat...
borak2 je la...hehe

pagi sudah menjelma...mandi laut lagi sampai muntah...yg tgh tendang bola tu aku la...
sampai kat pantai ktorang men 'rugby touch'...kejap jer..pastu sume mandi laut..


lepas mandi (dari kiri) mat mod, aku, hafzan, kude, yoy, capek ngn kutel(yg amek gamba)
ade misson iaitu ceroboh swimming pool kat TnB punye apartment..huhu

mission bermula apabile ktorang sume berlakon yg ktorang ni cam menginap kat apartment tnb tuh...huhu guard bangla kat situ plak asek dok tgk ktorang jer...disebabkan jase kutil yg pandai berlakon.....akhirnye ktorang pon dapat mandi kat swimming pool kat situ...huhu

tu dier...ktorag dok berjemur kat swimming pool tuh....hitam dah aku..cesss

ni plak hero dalam cerita lakonan nih...kutel...siap order fresh orange rm5.00 lagi..hehe

hehehh abeh mandi...dok jap tgk2 laut...

selesai sudah acara mandi laut n ceroboh swimming pool...kitorang tros
blk ke banglo awal sket..lapa beb

gamba nih disnap time tgh sarapan....sambil posing
tribute to "dimana sharlinie"..hekhekehkek

abeh sudah gath kat pd...gamba nih time nk blk..actually byk lagi aktiviti yg dibuat...
cume mls nk cerite kat sini...xabeh nk taip....hehe best beb gath.....pasni batch aku ade gathring 10 years after school...time tu mesti kaw2 havoc.....ahaks.....
oklah chiaw...